מישהו יכול להעיד שכתמי פיגמנטציה עוברים?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/03/2005 | 23:58 | מאת: שי

שלום אני מטפל כבר תקופה של שנים בפיגמנטציה . יש לי תחושה שהרופאים אליהם פניתי לא הדריכו אותי כראוי וזאת כי הם התיחסו לבעיה שלי כאסתטית בלבד . אני ללא ספק סובל מזה פיזית בזמן הליכה בשמש . אני מטפל כרגע באזומד . הייתי מאוד שמח לשמוע על מישהו שאכן הצליח להעלים כתפי פיגמנטציה מהלחי ומהמצח. הייתי רוצה לדעת על ניסיון מוצלח של מישההו אחד לפחות . כמו כן ד"ר !קראתי שאמרת שאם הזמן הפיגמנטציה עוברת, כלומר תוך כדי שמירה על העור ושימוש באזומד , האם זה נכון ? האם יש רופאי עור שהם אכן רופאי עור אבל הידע שלהם לא מספק לטיפול בפיגמנטציה ? תודה רבה מראש לכל המשיבים!

16/04/2005 | 17:29 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לעיתים שימוש באיזומד לא מספיק אפקטיבי ויש להשתמש בקרמים חזקים יותר ולעיתים אף לשלב טיפולים נוספים אמלץ ליעץ באופן אישי בכל מיקרה מומלץ שימוש קבוע בקרם הגנה משמש

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור