כתמים חומים מעל לשפה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/03/2005 | 13:20 | מאת: נירית

שלום אני בת 29. לפני שבוע עברתי בפעם הראשונה טיפול ראשון של פילינג עמוק על מנת להוריד את הכתמים החומים מעל לשפה. אני אמורה לעשות עוד 3 טיפולים כאלה האם הפילינג העמוק אכן יוריד לגמרי את הכתמים או רק יבהיר אותם? האם במקביל אפשר להשתמש במשחת אזומיד (שלא כל כך עזרה).? האם הפיליניג עוזר גם לקמטים? אם הפיליניג העמוק לא יעזור אולי כדאי לא להמשיך כי כל טיפול עולה הרבה כסף. האם זה נכון שהורדת שיער בחוט גורמת לפיגמנטציה? תודה מראש

16/04/2005 | 17:06 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אין טיפול של פילניג עמוק שניתן לחזור עליו כל מספר שבועות סביר להניח שמדובר בפילינג קל של חומצה גליקולית או tca במידה ועור פניך כהה יש להיזהר בטיפול .ניתן למרוח איזומד בין הטיפולים.כל מצב הגורם לאודם בשפה יכול בהמשך לגרום לפיגמנטציה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור