שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/03/2005 | 12:19 | מאת: חנן

שאלה: אני משתמש באופן קבוע בפרופסיה. ביקשתי לתרום דם ונהנתי בשלילה בגלל שימוש בפרופסיה למה ? תודה דני

23/03/2005 | 16:31 | מאת: שי

משום ששרידי הפרופסיה נמצאים בדם ואם אישה בהריון תקבל את תרומת הדם הזו התוצאות יכולות להיות לא טובות. לך כמובן אין בעייה המשך לקחת תרופה מעולה... יש גם מידע על התרוםה באתר הזה: www/karachat.co.il

24/03/2005 | 08:32 | מאת: חנן

תודה על האינפורמציה, מצטרף לדיעה שהתרופה עושה את ההעבודה, רק חבל שהיא מאוד יקרה.

16/04/2005 | 17:02 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

התרופה טרטוגנית בהריון ומכן שאסור שלנשים בגיל הפיריון אסור ליטול אותה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור