קילוף עור.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/03/2005 | 12:06 | מאת: בעיה

שמי אבי, אני בן 15 ואני מטופל באקנתרים (2%) ובניאו מדרול בעקבת אקנה זב כשבוע. אתמול בערב חזרתי מטיול שכלל שינה בחוץ במזג אוויר קר שבמהלכו המשכתי בטיפול, היום בבוקר לאחר גילוח במכונה עם השמת האפטר שייב העור שרף הרבה יותר מכרגיל ולאחר כמה שעות וניקוי הפנים ע"י סבון (א'קנה איד) ושימוש במשחה (אקנתרים) גיליתי שהעור מתקלף אך לא באיזורי הגילוח או באיזורים בהם שמתי הרבה משחה (באיזור הסנטר והלחיים התחתונות) העור שורף מאוד, כואב עם כל תנועה של הפנים ונראה מתקלף וכן השפתיים. האם להמשיך את הטיפול? לעצור? למרוח משהו אחר?

16/04/2005 | 17:00 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

עליך להפסיק את הטיפול באקנטרים למספר ימים ורק עם חלוף האודם והקילוף לחדש את הטיפול בכמות קטנה יותר תחילה לסרוגין יום כן יום לא בערב ולהיזהר מחשיפה לשמש ולתנאי יובש

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור