על פיטרית עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/03/2005 | 09:03 | מאת: כנרת

שלום, שאלתי הראשונה היא האם זה מזיק או לא מזיק לחפוף את השיער כל יום. שאלתי השניה קשורה לפיטריה שיש לי בבטן כבר שנים, לפני שנה וחצי קיבלתי מירשם שניקרא ניזורל (200 מ"ג) והרופא הורה לי ליטול שני כדורים ליום , שאלתי היא האם היית ממליץ על הכדורים ואם כן אז האם אני צריכה ליטול שני כדורים בבת אחת ולסיים את כל שני החבילות? תודה

13/04/2005 | 13:56 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אין כל נזק בחפיפה יום יומית של השיער . ולא ברור מהי פטריה בבטן האם הכוונה בעור הבטן

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור