בעייה מטרידה ביותר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/03/2005 | 00:40 | מאת: רון

לפני מס שנים הופיעו לי על איבר המין[פין] מעין יבלות שלא עברו עד היום הייתי אצל אורלוגים וגם אצל רופאת עור לפי הרושם שקיבלתי כנראה שהאורולוגים סובלים מחוסר ידע מקצועי בכול הקשור לפצעים ויבלות ולכן קבלתי תרופה שלא קשורה בכלל בשם היקומיצין שהיא נגד זיהומים בכלל ולא עזרה לי בכלל .רופאת העור לעומת זאת הביאה לי תרופה בשם קונדילוקס ואיבחנה את היבלות בתור יבלות פשוטות יחסית גם הקונדילוקס לא עזרה[לפי מה שהבנתי מרופאים היא גם דיי חלשה] כששאלתי את הרופאה אם יש תרכובת יותר חזקה מקונדילוקס היא סרבה לענות לי........אני יודע שיש מדיניות בתוך קופות החולים לא לתת תרופות יקרות אבל כבר אין לי ברירה ואתם התיקוה האחרונה שלי מבקש את עזרתכם ואודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו בבקשה לתת לי את שם התרופה החזקה ביותר שקיימת בשוק לטיפול ביבלות באיבר אפילו אים היא נרכשת באופן פרטי..כי שמעתי שיש בודאות דברים יותר חזקים..תודה רבה על זמנכם .והאתר המדהים

13/04/2005 | 13:49 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ומדובר ביבלות ויראליות ניתן לטפל עיי צריבה בחנקן נוזלי או ליזר או שימוש בקרם אלדרה מומלץ שגם בת הזוג תיגש לבדיקה של גניקולוג

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור