יבלות באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/03/2005 | 15:48 | מאת: נילי

שלום, רציתי לדעת משהו לגבי יבלות באצבעות הידיים שמופיעות אצלי כאשר הידיים מתנפחות מחום (אצלי כלי הדם מתנפחים בחום ומכחילים בקור). הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי ג'ל בשם סלאטאק. קראתי את הוראות השימוש בו וזה לא נראה לי. צריך לשים אותו רק על הג'ל ולשים לב שלא יגע בעור מסביב ליבלת כי כשהוא מתייבש, הוא יוצר קרום על היבלת שצריך עם הזמן לקלף אותו, וכתוב שיכול לקחת עד 12 שבועות להסרת יבלות. זה נראה לי ארוך מדי. יש לך המלצה לגבי חומר אחר שאפשר לבקש?

13/04/2005 | 13:23 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לא ברור האם היבלות הינן קבועות או שמופיעים נגעים דמויי יבלות בעת חשיפה לחם

17/04/2005 | 14:40 | מאת: נילי

היבלות מופיעות בעת חשיפה לחום, כלומר הידיים קצת מתנפחות מהחום החיצוני... אבל אני לא בטוחה שהיבלות אכן נגרמות ישירות מהחום.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור