הרבה פצעים על הגב במשך 4 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/03/2005 | 00:42 | מאת: רמי

קודם כל אני מודה שהפורום והאתר הזה היא יוזמה מבורכת. אני בן 22, מגיל 18 יש לי פצעים על הגב, בהתחלה זה היה רק בכתפיים ולאט לאט ירד לגב התחתון. אני לא מעיז להוריד חולצה בשום מקום וחסר בטחון עם בנות בגלל הבעיה הזאת. בצבא נתנו לי כל מיני משחות שהטיבו בדיוק ליום אחד כשלאחריו הכל חזר לקדמותו. הרופא בצבא גם נתן לי לשפשף את הגב בסביעור וזה אומנם חיטא את הפצעים אבל צצו חדשים והם יוצאים גדולים ואדומים וכשנעלמים משאירים נקודות אדומות שמכתימות לי את כל הגב. *מעולם לא לקחתי כדורים, תמיד פחדתי מכל מיני אזהרות והרבה הדחקתי את הבעיה. יש לציין שאני שעיר בגב. שאלתי היא האם לפנות לטיפול תרופתי ואם על איזה טיפול שאלה שנייה מדברת על השיער, יש לי הרבה שיער בגב, אני לא חסיד של הסרות שיער אבל קראתי כאן בפורום של הסרת שיער שזה יכול לעזור לפצעים. שווה לי לבצע הסרת שיער בלייזר בגב לפני שאני הולך על טיפול קונבנציונלי זה או אחר? יש רופא מומלץ/בית חולים/מחלקה/ארץ אחרת שיכולים לעזור לי להיפטר מהדבר הזה שמטריד אותי כל היום וגורם לי לחוסר בטחון? אני מוכן לשלם הרבה כסף כדי להיפטר מהדבר הזה. תודה על תשובתכם וסליחה על המונולג המייגע, הייתי חייב להוציא את זה איפה שהוא :) ממתין לתשובה, עם המון המון הערכה על פועלכם, רמי.

16/03/2005 | 18:38 | מאת: סולי

לרמי שלום! אני עברתי את אותה חוויה מייגעת זו-היום אני בן 25 ועד לפני שנה היו לי פצעים בגב שמאוד דומים לתיאור שלך,לפני שנה לקחתי את הכדור רואקיוטן למשך 6 חודשים והכל תודה לאל נעלם גם כן הכתמים האדומים והכהים נעלמו- אני לא יודע למה הרופא הצבאי לא נתן לך את הכדור הזה מכיוון שהיום אין תרופה בעולם שמטפלת באקנה כמו הרואקיוטן זו תרופה שפועלת מהיסוד מבפנים ועובדת על בלוטות החלב ועל החומר המופרש מהן שהוא הסיבה העיקרית להיווצרות הפצעים המוגלתיים האלה-אני מציע לך ללכת על זה ובגדול תפנה לרופא עור פרטי ותבקש את התרופה- כמובן שאתה צריך לבצע בדיקות דם ותפקודי כבד-יש לציין מנסיון שכל השמועות והאזהרות הן מוגזמות לגבי התרופה הזו -תופעות הלוואי זה בסך הכל יובש בעור ובשפתיים ואפשר לטפל ביובש זה דרך משחות וקרם לחות-יש לציין שהיו לי גם כמוך שערות על הגב אבל לא הרבה ובתקופת הטיפול ברואקיוטן ביצעתי גם הסרה בלייזר למרות שזה לא מומלץ - אבל את האמת לא קרה לי כלום. בהצלחה............

13/04/2005 | 13:19 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ניתן לקבל טיפול תרופתי אנטיביוטי או רואקוטן אין בעיה בהורדת שיער ואולם מומלץ לפנות לחוות דעת רופא הנוסה בהורדת שיער בליזר

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור