האם מולוסקם מדבק

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

12/03/2005 | 19:34 | מאת: דןדן

שלום לדר מיקי שוחט לביתי בת השנתיים יש מולוסקום כבר כמעט שנה טיפלנו בהורדה בכפית אצל דר הראל - הפצעים חזרו ובגדול הבנו שנדבקים במחלה מחול או דשא ולא מילדים אחרים בינתיים אב בגן ראה את המולוסקום ויצר פניקה גדולה בקרב ההורים מלבד התחושה הקשה - שלטענתו המחלה מאד מדבקת ולא ידענו, הוא טוען כי אין להגיע עם פצעים פתוחים (דבר נוסף שלא ברורו לי בדיוק, מה זה פתוחים?) לגן האם המולסקום מדבק ואיך? מה עלי לעשות נאמר עם פצע פתוח? (אם הוא מכוסה בפלסטר או במקום מוצנע, האם הוא בכל זאת מדבק) מה הנחיות משרד הבריאות? מה אני אמורה לעשות כמו שאתה רואה אני לא יודעת מה לעשות וזקוקה לעצה. תודה מראש

13/04/2005 | 13:17 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר במחלת ילדים ומיתבגרים ניתן להידבק בדכ במיקלחת משוטפת ואולם לא מדובר במחלה קשה ואין הנחיות המגבילות שהיה בגן

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור