האם צריך להתאים פילינג לפי גיל או מצב עור?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/03/2005 | 09:38 | מאת: טלי

שלום ד"ר. אני שואלת בעקבות מוצר חדש של פילינג קריסטלים של לוריאל (רפיניש) המיועד במקור לבנות 30+ (כך אומרות הדיילות בסופרפארם, למרות שלא מצויין ע"ג האריזה שום דבר בקשר לגיל) אני בת 26, עם עור פנים אומנם לא אסון, אבל בכל זאת זקוק לשיפור (כתמים מפצעים בעבר, נקבוביות פתוחות, ולא הכי חלק) שאלתי- האם ערכה כזו, למשל, יכולה להזיק לי? האם היית ממליץ להשתמש בתכשירים כאלו למרות שלפי הגיל הם לא ממליצים? ובכלל- לפי מה מתאימים את טיפולי הפנים? לפי גיל או מצב העור? אודה על תשובתך.

30/03/2005 | 00:03 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

הטיפול מותאם למצב העור ולא לגיל הטיפולל בערכה סביר להניח שלא יזיק במידה ותישתמשי לפי ההוראות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור