שאלות בנושא עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/03/2005 | 02:54 | מאת: חוליגן

שלום רב, יש לי מספר שאלות אשמח לקבל חו"ד. 1)יש לי עור פנים מאוד שומני כמעט תמיד רואים שיכבת שומן על הפנים....האם יש טיפול?? 2) יש לי צמיחה הפוכה של שיער באזור הצוואר הדבר גורם לי לאדמומיות ופצעים (מחמיר לאחר גילוח)(דלאגיס,אפלומיצין,סינטומינצין,אקנטרים,ניומדרול,לוקסיד....אינם עוזרים כלל) איך מטפלים בתופעה? 3) ושאלה אחרונה תרופה בשם avipur vitamin a האם הוא טוב לטיפול באקנה בגוף? תודה על התשובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12/03/2005 | 01:34 | מאת: מוש

התגלה אצלי מלנומה 2 ממ' בחזה והוצא, אין לי כל ידע בנושא, עומדים להוציא עוד נקודה ולנקות שנית,בעבר נחשפתי רבות לשמש, אני בן 59 חולה סכרת שנים רבות, אוהב את השמש, בעבודתי אני נחשף לשמש, שאלותי ? 1.כובע ומקדם הגנה מספיקים להמשך חשיפתי לשמש. 2.במידה ואני נמצא במסגרת העבודה, שעות רבות מתחת לעץ סככה קלה זה מספיק, או עצם הימצאותי בחוץ , חשוף לקרניי השמש והקרניים הם אלו שמסכים אותי. 3. מבקש הדרכה איך, כמה ובעזה דרך מותר לי לעבוד שעות בלחוץ. תודה רבה מוש

14/03/2005 | 16:51 | מאת: ניצה

האם ניתן להסיר כתם לידה שנמצא בין 2 עצמות הבריח בלייזר?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור