ד"ר יקר , שאלה בקשר לשיער חודרני בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/03/2005 | 18:21 | מאת: אלון

יש לי בעיה של שיער זיפים שגודל אל תוך העור וגורם לפצעים מרובים ונוראיים באזור הצוואר(גרון) , ניסיתי הכל , רופא העור שלי אמר שחד משמעית אין שום פיתרון ברפואה המודרנית לבעיה זו אצל גברים , הוא אמר שחד משמעית לייזר לא עוזר כי השיער חוזר לצמוח אחרי 4 חודש , וכי שום פתרון קבוע אחר אינו נראה באופק , האם זה נכון ? בעיה זו של פצעים חמורים פוגעת מאוד בחיי החברה שלי ומפריעה לי מדי יום , האם זה נכון שאין שום פתרון לבעיה ? בתודה , אלון

29/03/2005 | 23:39 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

טיפול בליזר יכול לעזור עיי דילול השיער בנוסף ניתן להשתמש ברטין a וחומצה גליקולית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור