פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/03/2005 | 11:34 | מאת: שרי

יובל בתי בת ה- 6.5 סובלת מפסוריאזיס לפי אבחון רופא העור . קיבלנו טיפול במשכות שונות כמו neriderm ointment ו- u- lactin וזה ממש לא עוזר, יש לה ממש חתכי עור מדממים בעיקר באזור האצבעות ליד הציפורנים ואפילו קצת מתחתיהן בימים האחרונים יש גירויים שניראים קצת אחרת כמו שיפשופים בגב כף היד ובברכיים הציפורניים בידים נעשו מאוד קשות ויש תופעות של יובש גם בכפות הרגליים באזור האצבעות שלפעמים גם שם יש חתכים מדממים הייתי רוצה לדעת מה עוד ניתן לעשות ואיפה ניתן לעשות טיפול בקור ואם זה ממולץ לילדה בגיל כזה אודה לך אם תוכל לענות לי . תודה שרי

18/03/2005 | 02:12 | מאת: יוסי

אני בן 27 סובל ממחלת פסוריאזיס מזה כ.. 12 שנה עברתי כלמ מיני טיפולים תרופתיים , דיקןר סיני , טיפול אלטרנטיבי , בקשתי הינה לקבל מידע על האגודה לחולי פסוריאזיס כולל כתובת

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור