לכבוד ד"ר מיקי שוחט

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

06/02/2005 | 22:20 | מאת: רותם

שלום רב! להלן מס' שאלות ואשמח אם תענה עליהן: 1- יש לי מס' נקודות חן בפנים ואני מעוניין להסירן לשם מטרה אסטתית בלבד. האם כאשר מסירים את הנקודות נשארות צלקות? 2- בררתי לגבי השיטות להסרת נקודות החן וקיימות מס' שיטות - משחה, לייזר וחנקן. על איזו שיטה אתה ממליץ לי? 3- אני הלכתי לרופאת העור שלי בקופת החולים והיא טענה שהסרת נקודות חן משאירה צלקות, בניגוד אליה אני שמעתי רופאים מומחים לעור גם כן, אך הם טענו שלא נשארות צלקות. מה נכון מבין השניים? 4- הנני מעוניין גם להבהיר את העור במס' מקומות בגוף? איפה אני יכול להשיג את המשחה הזו? האם גם קיימת זריקה שמבהירה את העור? בתודה מראש...

07/03/2005 | 10:24 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לא קימת שיטה שמורידה נקודות חן ללא צלקת ואולם הצלקת יכולה להיות מינמלית כל נקודת חן שמסירים יש לשלוח לבדיקה פתןלןגית מכן שהורדה במשחה לא מתאימה לנקודות חן וכן טיפול בחנקן נוזלי.ניתן לקבל מרופא העור מרשם לקרם הבהרה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור