ציפורן שנפלה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

06/02/2005 | 00:36 | מאת: ליאת

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אם לא, אשמח אם תפנו אותי. במשך מספר חודשים חלק מהציפורן בבוהן שמאל שלי היה סגול, כנראה כתוצאה ממכה שקיבלתי. זה לא כאב, פשוט חיכיתי ולא עשיתי כלום, וכשגזרתי את הציפורן ראיתי כי אותו חלק שהיה סגול פשוט "נגזר" כולו בקלות,וכעת יש לי ממש חצי ציפורן...אסתטית זה נראה מאוד לא יפה, ורציתי לשאול אם הציפורן אמורה לגדול ולגדול בסדר, ותוך כמה זמן. אודה על תשובה מהירה.

06/03/2005 | 09:36 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ולא נחבלת בבסיס הציפורן ואין פגיעה בלוחית הצמיחה הציפורן תיגדל באופן תקין

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור