פטרייה בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

06/02/2005 | 00:28 | מאת: פטריק

שלום, יש לי פטרייה בציפורן באחת מאצבעות רגלי. היא צהובה ועבה ואני משייף אותה עם פצירה כל פעם. יש לציין שזה מכוער לא אסטטי ומאוד מפריע לי. ניסיתי לפני כמה שנים למרוח משהו שרופא עור נתן לי וזה לא עזר, כמו כן ניסיתי איזה תמצית תה "טבעית" (מסריחה..) שקניתי בבית מרקחת, אך ללא הועיל. מה לעשות ? זה מאוד מפריע לי ! תודה

06/03/2005 | 09:35 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

עליך לפנות שוב לרופא עור ניתן להשתמש תחילה במישחה שמפרקת את הציפורן ולאחר מכן בתכשירים אנטי פיטריאתיים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור