גירוי בעור לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

05/02/2005 | 21:13 | מאת: kami

שלום, בני בן 4 חודשים ומזה כשבועיים (+) יש לו באזורי קיפול שונים בעור- מאחורי האוזניים, בקיפולי הרגליים מאחור, בצוואר, מתחת לבית השחי- אדמומיות, גירוי בעור, לחות ומראה כמו של פצע שאינו מגליד( לא חושבת שזה כואב כי התינוק רגוע וגם כשאני מנגבת את האיזורים הוא מתנהג כרגיל). מה זה יכול להיות? עלי לציין שניסיתי כל מיני: משחות לתינוק,שמנים-כבלנאום הרמל, אפילו אלוורה ושום דבר לא עוזר. אני אפנה לרופא עור אולם בכל זאת אשמח לקבל עיצה מהרופא באתר. תודה מראש.

06/03/2005 | 09:33 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלף שתיפני לבדיקה וטיפול רופא עור מומלץ שימון במשחה כמו ביבי פסטה ולעיתים לתקופה קצרה שימוש בפוליקוטן

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור