אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/02/2005 | 16:32 | מאת: גאיה

שלום אני סובלת מפצעי בגרות מגיל 12 (בערך) היום אני כמעט בת 15 ועדיין יש לי פצעי בגרות. אני לא יודעת איזה סוג אקנה יש לי אך אני חושבת שזה נחשב קל (יש לי קצת על המצח והסנטר, ושחורים על האף ולידו). אני שוטפת את הפנים בבוקר רק עם מים, ובערב גם עם תרחיץ לעור פנים רגיש, עם מיקרו גרגרים, ואני מטפלת בחצ'קונים ובשחורים ע"י מריחת אוקסי 5. האם זה טיפול מספיק או שיש מקום לנקוט באמצעים נוספים?

06/03/2005 | 09:22 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ שתיפני לטיפול רופא עור יש להשתמש בסבון פנים המיועד לעור עם אקנה וניתן להוסיף טיפול מקומי כמו רטין או ואנטיביוטיקה מקומית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור