שאלות חשובות :)

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/02/2005 | 02:15 | מאת: רוי

שלום רב! להלן כמה שאלות ואשמח אם תענה עליהן: 1- ברצוני להסיר מס' נקודות חן למטרה קוסמטית. אני מברר רבות בנושא מכיוון שאני מקבל כל פעם חוות דעת שונה מרופאי עור/פלסטקיה - יש הרופאים כי אם מסירים את הנקודות לא נשארים/ות סימנים/צלקות ויש האומרים כי אם מסירים את הנקודות נשארים/ות סימנים/צלקות... אם כן, למה להאמין? כי אני מאוד רוצה להסירן... 2-קיימות שתי שיטות הידועות לי להסרת נקודות החן: האחת-לייזר והשנייה-משחה. רופאת עור בקופת החולים שלי טענה כי הסרת הנקודות ע"י משחות לא חוקית בארץ והיא מסוכנת, האם זה נכון? על איזו שיטה אתה ממליץ לי, לייזר או משחה? והאם ידועה לך שיטה אחרת יותר טובה מאשר השתיים שהזכרתי? 3-אני רוצה להבהיר את העור בכמה איזורים בגוף (פנים בטן וגב) למטרה קוסמטית. אני יודע על משחות שקיימות שמבהירות את העור, איפה אני משיג את המשחות והאם קיימת אלטרנטיבה אחרת מלבד המשחה? האם יש טיפול תרופתי או זריקה שמבהירה את העור?! בתודה מראש, רוי

21/02/2005 | 11:10 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אין אפשרות להוריד נקודות חן ללא צלקת ואולם ישנם נקודות חן שניתן להסיר ללא תפרים בכל מיקרה כל נקודת חן שמוסרת יש לשלוח לבדיקה פתולוגית ומכן שהחומר המסיר ניגעי עור אכן לא מתאים לטיפול בנקודות חן ניתן לקבל קרם הבהרה במרשם רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור