צלקות ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/02/2005 | 21:58 | מאת: רוני

בעבר היה לי כלב ומהפרעושים היו לי המון פצעים ברגלים שהתפתחו לתגובה אלרגית, בגלל הגרודים והפצעים שנגרמו עכשיו יש לי המון צלקות על הרגלים מה שמפריע לי ללכת עם מכנס קצר או בגד ים. האם ניתן לעשות משהו ?? אני כבר ממש נואשת ומתביישת. רופאת העור אמרה שאין מה לעשות. אולי קיים איזה פתרון אחר?

21/02/2005 | 11:06 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ומדובר בצלקות שטוחות ובהירות אכן אין טיפול מספק ואולם קימים מספר מכשירי ליזר היכולים במיקרים מסוימים לתת שיפור לצלקות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור