קיעקוע

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/02/2005 | 18:00 | מאת: doosh

לד"ר שוחט, אני עושה כתבה לעיתון העירוני ויש לי כמה שאלות לכתבה. 1) איך אפשר להוריד קעקוע? 2) מה דעתך על עשית קעקוע בגיל צעיר? 3) האם עשיית קעקוע גורמת לנזק גופני? 4) האם אפשר להדבק באיידס מעשיית קעקוע? 5) האם יש אנשים שרגישים לחומרים שמוחדרים לגוף בעשיית קעקוע? אודה לך מאוד אם תענה לי ירדן.

21/02/2005 | 11:01 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ניתן להסיר היום קעקועים עיי טיפולי ליזר ללא השארת צלקת מדובר בסידרה של טיפולים התוצאות טובות בעיקר בגווני שחור כחול ואדום מומלץ לפנות לטיפול עיי רופא מנוסה . איני ממליץ על עשית קעקוע בגיל צעיר אולם כל אחד חופשי להחליט ניתן להידק במחלות זיהומיות כולל אידס וצהבת ממחטי קעקוע מזוהמות יש לבדוק שהציוד חד פעמי ישנם אנשים שרגישים לחומרי הצבע והדבר יתבטא בתהליך דלקתי קשה שיכול להותיר צלקות במידה והקעקוע נעשה בצורה מקצועית אין נזק גופני פרט לאפשרות של רגישות או זיהום

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור