נקבוביות שחורות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/02/2005 | 14:57 | מאת: יונתן

שלום, לפני ארבעה חודשים הלכתי לקוסמטיקאית להסרת נקבוביות שחורות מהאף. לאחר ארבעה חודשים התמלא לי האף שוב בנקבוביות השחורות, והלכתי להסירן בשנית. עתה, לאחר כשבועיים, שוב אני מבחין בהיווצרות הנקבוביות על אפי. האם ישנה צורת טיפול טובה יותר מאשר ללכת כל מספר שבועות לקוסמטיקאית ולהסירן? או לכל הפחות דרך לגרום להאטת היווצרותן? בתודה מראש, יונתן

13/02/2005 | 23:59 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ניתן להשתמש בקרם רפואי שמכיל רטין a בערב וחומצה גליקולית בבוקר יש צורך במרשם רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור