בחירת קוסמטיקאית

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/02/2005 | 22:23 | מאת: לרה

היי, אני בחורה בת 21 וסובלת עדיין מאקנה, לא חמור אבל לפעמים יותר מאחד או שניים. במשך כמה שנים הלכתי לרופאת העור שלי, שרשמה לי משחות אנטיביוטיות אותן מרחתי חודשים ארוכים... כל השנים רק נכנסתי לתסכול גדול יותר בגלל שזה עזר מעט ולתווך קצת יחסית. כיום יש לי על הפנים צלקות קטנות וגם כתמים אדומים. בגלל המלצות כאלה ואחרות החלטתי ללכת לקוסמטיקאית. יכול להיות שגם כאן הבחירה שלי הייתה לא נכונה, הייתי בסדרת טיפולים שהשביחו את עור הפנים שלי ולתקופת חודש באמת עזר הטיפול, אך עכשיו המראה הרבה יותר נורא מאשר היה. זה מאוד מציק לי, אני יודעת שרופאת העור לא תעזור (לפחות לא זאת). האם ידוע איך בוחרים קוסמטיקאית? איך יודעים שהיא כן תעזור ולא תמרח סתם משחות? תודה מראש

13/02/2005 | 23:52 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ שתיפני ליעוץ ןטיפול רופא או רופאת עור נוספת לשם קבלת טיפול מתאים אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור