רואקיוטן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/02/2005 | 19:59 | מאת: זיוה

שלום ביתי בת 13.5 החלה לקבל כדורי רואקיוטן עקב פצעי אקנה באותו היום התחיל לה דימום וכאבי בטן ( יכול להיות מחזור ) האם יש קשר בין הדברים ? תודה

07/02/2005 | 17:33 | מאת: אנונימית

שלום אני סובלת מאקנה כבר שנתיים וחצי היום אני בת 14.5 זה מאוד מפריע לי, ומציק לי, אני ניסיתי אלפי תרופות ואף אחת מהן לא עזרה לי. רציתי לדעת על איזה מערכות בגוף הרואקיוטן משפיע? ומה זה עלול לגרום? ואם כדאי לי להשתמש בזה?

13/02/2005 | 23:48 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לא ניראה שיש קשר בין הדברים ואולם מומלץ לפנות לביקורת רופא גניקולוג

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור