סקביאס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/02/2005 | 17:00 | מאת: רוני

קודם כל טוב שחזרת, 1.היה לי סקאביאס נוראי עד לפני שבועיים,שמתי מייטקס וביציד (האם שניהם הכי טובים?) ומחליף מצעים ובגדים ומכבס אחרי כל טיפול,אבל עכשיו אני עוד מתגרד מידי פעם,טיפלתי בסקאביאס כמעט חודשיים אבל יש עדיין עקצוצים, פעמיים ביום בערך,האם אני צריך להמשיך בטיפול או שזה יעבור או להיפך ויהיה יותר גרוע? 2.הרופא אמר לי שיש משחה מחו"ל lyclear קצת יקרה שהיא יותר טובה ממייטקס,למרות שראיתי שיש בהם את אותן רכיב ב-ד-י-ו-ק,שאלתי אותו מה העניין והוא אמר שלייקליר החומר בו הוא יותר אורגינל,קשה לי היה להאמין והמשכתי במייטקס,מה דעתך?

13/02/2005 | 23:43 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ואכן מדובר בסקביאס טיפול בליקליר ומיטקס הוא זהה הטיפול בדכ חד פעמי ל8 _10 שעות ניתן לחזור על הטיפול שוב לאחר שבוע בנוסף כיבוס בגדים ומצעים ב60 מעלות יש לטפל גם בשאר בני נהבית שבאת איתם במגע

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור