קרם עור רפואי דחוףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/02/2005 | 11:22 | מאת: מישהיא

שלום אני סובלת מ ERYTHRODERMA הייתי משתמשת בקרם שניקראת sebium creme והיא היתה פשוט מישחה מדהימה ובזכות התכשיר הנ"ל התופעה לא חזרה אך עכשיו לא ניתן להשיג מישחה זו מאחר ונאמר לי שהחברה בפשיטת רגל. אני זקוקה דחוף דחוף למשחה ברמה זו והייתי מאוד רוצה שתמליץ לי על קרם רפואי לעור לפנים. תודה

01/02/2005 | 22:43 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

האם מדובר בסבוראה?ניתן לנסות סבועור של דר עור או סבולין

02/02/2005 | 11:51 | מאת: מישהיא

לא מדובר בסבוראה , זה התחיל בגוף כמו כוייות היכן שיש את כיפולי הגוף באיזורי כפלי הידיים הבטן הרגלים וגם עבר לפנים באיזור הצוואר והפנים זה מחמיר יותר בשמש או בחום . לאחר שהשתמשתי בSEBIUM CREAM התופעה נעלמה לכן אני צריכה משחה שתואמת לאותה משחה שהשתמשתי בה. בד"ר עור השתמשתי ולאחר שבוע התחילה הרגשה של יובש בפנים ובכפלי העניים ואפילו הרגשה ששורף. האים המשחה השניה שהמלצתה יכולה לעזור לתופעה זו או שיש משחה אחרת שמתאימה לתופעה זו? תודה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור