נשירת שיער האם יש למשהו ניסיון בתכשירים להצמחת שיע

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/01/2005 | 23:35 | מאת: אסתי

אני בת 39 13 שנה אחרי לידה אחרונה. סובלת זמן רב מנשירת שיער חמורה. שיערי דק מאוד, מאז ומתמיד שיערי היה דליל, אך כיום ממש המצב חמור. ניסיתי טבליות של ויטמינים, בעבר לקחתי אבץ, קראתי כי שטיפות במים שהושרו ברוזמרין עוזרות, ניסיתי גם את זה. בקיצור אני מוכנה לשמוע כל עיצה שעזרה למישהי, גם תרופות סבתא וגם תכשירים. לקחתי תכשיר רוטש אצ אר במשך חצי שנה!!! אך דבר לא עזר. בדיקות דם לא מראות על משהו לא תקין. שמעתי על תכשירים אשר הוכחו כתכשירים שגורמים לשיער חדש לצמוח. כמו: רייגן ועוד תכשיר ששמו שכחתי. אודה למי שניתסה תכשירים אלה, מאחר והסכומים של התכשירים גבוההים מאוד אני נמנעת מלקנות אותם ללא הוכחה שהם עוזרים. אודה לך דר' שוחט אם תיתן את חוות דעתך על המצב, ואם יש לך דבר מה להמליץ לי. בתודה מראש.

01/02/2005 | 22:41 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

יתכן ומדובר בנשירה גנטית או מצב שנקרא טלוגן אפלוום כרוני מומלץ ניסיון טיפול בתמיסת ריגן יש לדעת שלעיתים בחוד ש הראשון הנשירה מתגברת ואין להפסיק את הטיפול

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור