הורדת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/01/2005 | 18:18 | מאת: רות

שלום רב, לפני כארבעה חודשים עברתי טיפול להורדת שיער בלייזר, מייד לאחר הטיפול הראשון הופיעו לי כתמים חומים על העור, במקום הטיפול הופיעו כתמים כהים ומחוץ לאזור הטיפול כתמים יותר בהירים, אך התופעה חזרה על עצמה בכל אזור נוסף שטיפלתי בו, כך שאין לי כל ספק שהיא נובעת מהטיפול. שאלתי היא האם הקטמים יישארו לתמיד? אנא הנחו אותי היכן עליי להיבדק כדי שאשש את השערותיי. תודה מקרב לב, רות

01/02/2005 | 22:36 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בהיפופיגמנטציה לאחר טיפול בליזר שחולפת תןך מספר חודשים מומלץ לטפל בעוצמות נמוכות יותר או לשנות את מכשיר הטיפול למכשיר שמתאים לכהי עור

01/02/2005 | 22:36 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מדובר בהיפופיגמנטציה לאחר טיפול בליזר שחולפת תןך מספר חודשים מומלץ לטפל בעוצמות נמוכות יותר או לשנות את מכשיר הטיפול למכשיר שמתאים לכהי עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור