צלקות של חצקונים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/01/2005 | 16:59 | מאת: איציק

היה לי חצקונים באף ממש גרועים שניסתי לטפל בהם לא הלך פיצצתי אותם כמה פעמים וזה חזר באותו מקום הלכתי לטיפול אצל קוסמטיקאית היא פיצצה לי אותם והם הגלימו אבל נשאר צלקות ממש גדולות והם לא עוברות עבר כבה חצי שנה וזה קצת התבהר אבל זה לא עובר ,עם זה עוזר אני בן 16 הצלקות מפריעות לי...השאלה שלי היא העם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שהצלקות יעברו יותר מהר לא משנה מה כל דבר רק שיעברו לי זה מפריע לי (חשבתי אפילו לשרוף אותם עם אש )תודה מראש על העזרה...!! ביי

01/02/2005 | 22:23 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

האם מדובר בצלקות בולטות או שקועות ? בשום פנים ואופן אסור לשרוף אותם עליך לפנות לרופא עור לקבלת טיפול אשמח לעזור אם תפנה למרפאה שמופיעה בלחיצה על התמונה

04/02/2005 | 12:02 | מאת: איציק

הצלקות שלי בולטות ..עכשיו הייתי ברופאת עור של הקופת חולים והיא התיחסה אליי כמו אל ילד היא לא לקחה אותי רציני היא עושה לי הכל יעבור עם הגיל ולא נתנה לי כלום היא לא מבינה שזה מפריע לי(הייתי בא למרפאה שלך אבל אני גר רחוק משם..)עם אתה יכול בבקשה תעזור לי תודה רבה!!ביי

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור