טיפול בכתמים ובצלקות...

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/01/2005 | 16:58 | מאת: עומר

לד"ר שוחט שלום! אני עוד מעט בן 19 ובעבר וגם היום (למרות שכיום פחות) יש לי פצעונים שלאחר שהם נעלמים הם משאירים כתמים וצלקות קטנות (לא חמורות, אך ניתן להבחין בהן). רציתי לדעת האם קיימות משחות או קרמים (ללא מרשם רפואי) שמסוגלים להעלים את הכתמים והצלקות או לפחות לשפר את המראה שלהם. או שהפתרון הוא רק שימוש בחומרים הדורשים מרשם רופא? תודה.

01/02/2005 | 22:20 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ לפנות לרופא עור לקבלת מירשם לקרם הבהרה בשילוב רטין וחומצה אלפאהידרוקסית

04/02/2005 | 00:47 | מאת: עומר

האם קיים קרם להבהרה שניתן להשיג אותו ללא מרשם רופא? ואם כן, מה שמו?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור