שאלה בנושא קונדילומה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/01/2005 | 12:06 | מאת: דן

שלום ד"ר שוחט לצערי הרבה אובחנה אצלי קונדילומה על הפין בדמות שני ראשי סיכה קטנים רופא העור שלי הסיר אותם באמצעות חנקן נוזלי.כרגע נראה שהמקום הבריא. השאלה מה הסבירות שזה יחזור ?. האם מעכשיו אני נשא תמידי של הנגיף הזה ? והכי חשוב - האם אני יכול לסכן אנשים בהדבקה למשל במין אוראלי גם אם אין לי כרגע שום גידול על הפין ? בתודה מראש דן

01/02/2005 | 22:00 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

בדכ בגבר הנגעים נראים על פני העור והמידה והם מוסרים ניתן להישתלט על המחלה ואולם יש לעקוב מאחר ויתכן וחלק מהנגעים עדין לא גדלו לגודל הניתן לזיהוי וטיפול בכל מיקרה יש לבצע גם בדיקה בבת הזוג_ בין הזוג ועד לסיום הברור לשתמש בקונדום

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור