משחות מומלצות לטיפול בפטרת כף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/12/2018 | 13:35 | מאת: רון

שלום רב מזה כשבועיים אני עם פטריה הייתי אצל 2 רופאי עור נתנו לי משחת אגיסטן ועדיין לעיתים יש צריבות בכף הרגל בחלק העליון.וגם עדיין תחושת יובש לא נעימה בכף הרגל ורגישות לא נעימה בהליכה ממושכת.האם יש היום משחות אחרות בשוק התרופות שללא סטרואידים או תופעות לואי נמוכות למצב כזה? האם האגיסטן או לימסיל שמאד צרבה לי לא היו אמורות לטפל בפטרת? המליצו לי גם על משחת אוצינדיל וגם אבקה האם מומלץ כי אמרו לי שיש תופעות לואי? שני רופאי העור שהייתי אצלם אמרו שהפטרת במצב קל אם כך מדוע עדיין מורגש היובש? בברכה רון

יכול להיות שהעור יבש בנוסף לפטרת. צריך להבין שמריחה כעת לא פותרת את הבעיה לטווח הארוך הפטרת תחזור . כדי למנוע זאת צריך פעם בשבוע לשים תכשיר כלשהו נגד פטרת למשל קרם אגיסטן או ספריי ציקלודרם. לתחושת היובש מומלץ לשים בערב קרם יולקטין פורטה למשך חודש

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור