פטריה בכף הרגל מה מומלץ לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

11/11/2018 | 23:43 | מאת: רמי

שלום רב לפני כשבוע הייתי אצל רופא עור עקב רגישות לא נעימה בשתי כפות הרגליים.הרופא אמר שמדובר בפטריה בכף הרגל ונתן לי משחת אגיסטן למריחה פעם ביום.[יש תחושת גירוי צריבה אי נוחות לעיתים בערב תחושת שריפה אי נוחות בהליכה ממושכת ורגישות בעקב הרגל.אני מורח את המשחה פעם ביום כשבוע הרופא רשם פעם אחת על המשחה רשום פעמיים אם כך כמה פעמים מומלץ למרוח? תוך כמה זמן אמורה לעבור הדלקת בכף הרגל? נסיתי גם משחת לימסיל ומאד צרב לי בכף הרגל מדוע והאם יש משחה יותר יעילה מאגיסטן לטיפול בפטריה בכף הרגל? בתודה רמי

למיסיל היא משחה יעילה נגד פטריות ונינתת להשגה בלי מרשם , אך אם היתה צריבה לא מומלץ למרוח אותה. עקרונית משחות נגד פטריות בכפות רגלים צריך למרוח פעמיים ביום לשבוע.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור