שאלה חדשה וממצאת את העניין בנושא.

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/10/2018 | 01:11 | מאת: שאול.

שלום שוב, תודה על עזרתך ותמיכתך!! וסליחה מראש על השאלה - אין לי את מי לשאול.. יליד 1980 ויש לי בעיה מציקה ומטרידה בימים האחרונים. יש לי צריבה פריחה וגירוד בפי-הטבעת, ככל הנראה עקב שימוש רב בניר הטואלט בחג בשל וירוס שגרם לי לשלשל ללא הפסק. פחדתי אפילו להסתכל בהתחלה, אבל לבסוף הצצתי וגילתי מעט נפיחות ואדמומיות רק בפי הטבעת עצמו (לפי ידעתי, לא פטרייה). שומר על הגיינה תמידית ואף יותר בימים אלה. חשוב לציין, שישנה הקלה משמעותית לאחר מקלחות, אבל לא עובר..!! מה ניתן למרוח (ללא סטרואידים) להקלה הרגעה והעברה, ומה המינון המומלץ והזמן המומלץ לעניין? אודה מאוד מאוד על עזרתך לעניין.

04/10/2018 | 11:16 | מאת: שאול.

הכוונה יותר לגרדת ושפשפת...

04/10/2018 | 13:07 | מאת: שאול.

נ.ב. פרוקטו כורכומין לא עוזר..

במקרים של גירוי להקלה מהירה הכי טוב קרם המכיל סטרואידים לתקופה קצר של 3-5 ימים למשל TRIDERM . אם אינך רוצה קרם המכיל סטרואידים אז משחת החלמה בשם סיקאלפט - אותה ניתן להשיג ללא מרשם

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור