חומצה הילוארונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/07/2018 | 11:16 | מאת: רינת

היי לפני חודש עברתי טיפול בחומצה הילוארונית לשפה, נוצרו לי גושים ונפיחות באזור, עברנו המסה פעמיים של החומצה , הדבר לא עזר ונותרו גושים ונפיחות בשפה, מה ניתן לעשות ? תודה

יש כמה אפשרויות - 1. המתנה. אם הגושים כתוצאה מחומצה היאלורונית תחול המסה הדרגתית על ידי הנאזימים של הגוף המפרקים באופן טבעי חומצה היאלורונית 2. נסיון הזרקה של חומרים אחרים - זה רלוונטי במקרה בו הגושים כתוצאה מהצטברות תאי דלקת (נקרא גרנולומה) למשל סטרואידים. תפקידם לפרק את הצטברות התאים הלדקתיים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור