יובש ברגליים וידיים מה זה?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/05/2018 | 20:32 | מאת: אנחל

שבוע שעבר הייתי בערך 3ימים בים .לפני שלוש ימים שמתי לב לקילופים באזור הרגליים שנעלמו וביד ימין שלא נעלם ונשאר יכול להיות שזה לא יובש אלה משהו אחר?

25/05/2018 | 21:24 | מאת: אנחל

תמונה

25/05/2018 | 21:33 | מאת: אנחל

יכול להיות זה קרה לי מהמגבונים בעבודה שאני תמיד מנקה איתם?וזה בשתי הידיים יש לי את זה ובטעות פתחתי עוד אשכול תמחק אותו בבקשה

שלום שימוש במגבונים יכול לגרום לתהליך דלקתי בעור. מומלץ לא להשתמש במגבונים באופן קבוע. לניקוי השתמש בסבון , ולהעלמת קילופי העור בקרם לחות למשל XERACALM .

ראה תגובה לשאלתך בהמשך

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור