בעיה בגיד האשכים,פצע שמדמם אחרי שפיכה[

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/12/2017 | 11:14 | מאת: פצע מדמם בגיד האשכים

לבעלי יש בעיה שחוזרת וחולפת,תלוי בתדירות יחסי מין.יש אנשים שמקיימים יחסי מין מידי יום,אצלנו אין כזה מצב ביכלל,כי אים ניהייה יותר מ4 פעמים בשבוע ביחד,אז בעלי מרגיש כאבים חזקים בגיד של האשכים ואים נמשיך,אז זה יחמיר ואז ניפצא שם משהוא,והוא קצת מדמם אחרי,יוצא לו טיפות דם מהפין.זה כואב מאוד.היינו אצל רופא שאמר לא להיות ביחד,עד שמיתרפא הפצע.אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה דווקא לבעלי?אנחנו יחסית לעולם ממש לא מישתלוללים ביחסי מין,אותי זה מתסכל מאוד,כי אני אף פעם לא נהינת כמו שצריך.אני ממש מחפשת תשובה למצב.וגם תרופה או משהוא שיכול לרפא את המצב שבעלי יתפקד כמו כל גבר רגיל.

האפשרויות 1. בעיה מכאנית שגורמת לכאב בגלל התכווצות שרירי נרתיק או בגלל בעיה אנטומית אצל הגבר - במקרה זה צריך אבחון על ידי אורולוג או רופא נשים. 2. רגישות העור באיזור הנובעת מחיכוך או מחומציות הנרתיק או שניהם. במקרה זה אפשר לנסת קרם עם מרכיב סטרואידלי חלש . כיוון שזו תרופת מרשם יש צורך לפנות לרופא עור.

04/06/2018 | 17:03 | מאת: לא הבנתי בידיוק

בהמשך לשאלתי,עדיין לא הבנתי את התשובה.הבנתי מבעלי שזהו פצע פנימי ולא חיצוני. אז איך קרם יכול לעזור?

אם זו בעיה עמוק מתחת לעור - קרם לא יכול לעזור , בכל מקרה לא ניתן לתת יעוץ על סמך תיאורי טקסט , ממליץ לגשת ליעוץ ובדיקה אצל אורולוג או רופא עור

21/06/2018 | 09:25 | מאת: להמשך היעוץ

שלום וברכה! בזמן האחרון הבעיה היתפרצה שוב.והפעם שאלתי היטב את בעלי איפה הפצע? מיסתבר שעקב מאמץ ביחסי מין,למרות שהתדירות נורמלית יחסית לעולם. העלי מתחיל להרגיש כאבים בביצים,באזור שמיתחבר לגיד וגורם לכאב בגיד. פעם אחרונה מצא שטף דם קטן באזור שגרם לכאבים חזקים,וזה קורה אחרי גמירה. ואים היה מקיים שוב יחסי מין היה כבר פצע שניפתח וגורם לכך שיצאו טיפות דם אחרי שפיכת הזרע. למה?

21/06/2018 | 09:27 | מאת: המשך

ולדייק:השטף דם נימצא בביצים האחוריים סמוך לגיד. מה לעשות?

נשמע שזו בעיה בתחום האורולוגי - לפנות למומחה אורולוג

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור