שקיות שינה בעיניים בגיל מאוד צעיר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/10/2017 | 23:06 | מאת: נגה

היי אני בת 22, אני יושנת מספיק שעות שינה ושותה הרבה מיים, יש לי בעיה שניהו לי שקיות שינה מאוד מאוד נפוכות ובולטות מתחת לעין, זה כבר כמה חודשים ככה וזה מאוד בולט. מה הסיבה יכולה להיות ומה יכול להועיל לי? האם עיגולי מלפפון באמת מועילים? והבנתי שתליון תה חם בעין מוריד את הנפיכות.. איך זה הגיוני שמצד אחד משהו חם מוריד ומצד שני אומרים שעדיף קרח או משהו קר בעין כדי להרחיב את הכלי דם באזור..? אשמח למענה תודה רבה

07/11/2017 | 07:23 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

נפיחות מתחת לעיניים יכולה להופיע גם בגיל צעיר והגורמים לה לא לגמרי ידועים . יש להתייעץ עם רופא עיניים אוקולופסלט לגבי הטיפול המתאים. שאר הטיפולים שציינת הם טיפולים קוסמטים זמניים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור