ראוקטן ................

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/09/2017 | 06:45 | מאת: א

שלום, קיבלתי המלצה מרופא לקחת ראוקטן במינון של כדור אחד מקסימום שניים) בשבוע לטענתו במינון כזה לא צפויות תופעות לוואי ובנוסף הוא טען שניתן להמשיך כך לכל החיים רציתי לדעת: 1. האם זה אכן נכון - לא צפויות תופעות לוואי וזהו טיפול בטוח 2. האם תחת מינון כזה אפשר מידי פעם לעבור טיפולי פילינג / לייזר לעזור בשיקום המצב? תודה

מינון רואקוטן של פעם או פעמיים בשבוע לרוב אינו גורם לתופעות לוואי וניתן ליטול מינון זה לתקופה ארוכה. קיימת דעה שגויה שאסור לבצע טיפולי לייזר בזמן טיפול ברואקוטן. מחקרים רבים כבר הוכיחו שמרבית טיפולי הלייזר בטוחים לחלוטין בזמן נטילת רואקוטן.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור