קילופים בעוראצבעות ידיים ורגליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/09/2017 | 19:14 | מאת: סיון

בתי בת 11 . התחילו לה קילופים בקצה האצבעות בידיים .. ולצערי היום התחיל גם באצבעות בכפות רגליים .. ממה זה נובע ? מלחיץ האמת .. אשמח לקבל תשובה . סיון

22/09/2017 | 09:58 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום סיוון , קילופים בכפות ידיים ורגליים יכולים להיות ברוב המקרים סוג של דלקת בעור , יתכן דלקת עור אטופית ( "אסטמה של העור ") . מומלץ לפנות לרופא עור מומחה לטיפול. בינתיים - להמעיט בשטיפת ידיים ככל שניתן ומריחת קרם לחות על כפות ידיים ורגליים פעמיים ביום לפחות ולאחר כל רחצת ידיים ( בידיים )

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור