בדיקות igg - אי סבילות למזון

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/09/2017 | 12:52 | מאת: יובל

שלום אני בן 36 סובל כבר שנים רבות מדרמטיטיס באזור המפסעה ולאחרונה גם פסוריאזיס מאחורי האוזניים. לאחרונה ראיתי פרסום של חברת WLAB: wlab.co.il שמבצעת בדיקות igg - אי סבילות למזון בתשלום. האם מומלץ לי לעשות בדיקה זו? תודה מראש!

קיים קשר בין רמות IGG ספציפיות למזונות מסוימים לבין רגישות בפועל לסוגי מזון אלה. טרם הוכח במחקרים שהימנעות מסוגי מזון שנמצאו בתבחינים אלה אכן משפרת מחלות בכלל וביחוד מחלות עור.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור