יובש קיצוני באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/09/2017 | 23:54 | מאת: גיא

אני בן 37, מזה כשנתיים יש לי יובש קיצוני בקצות האצבעות היובש גורם לסדקים ולדימום הרופאים לא יכולים לקבוע מה זה... היובש לא עובר לאחר שימוש במשחות אפילו ניסיתי כדורים - נטיגאסון- לא עזר בדיקת דם IGE שלילית אשמח לקבל חוות דעת מקצעית נוספת תודה גיא

03/09/2017 | 03:56 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

גיא שלום , מה שאתה מתאר יכול להתאים לאקזמה ( דלקת ) בעור או לפסוריאזיס.אתה אומר שניסית נאוטיגסון אך לא הועיל . השאלה לאיזו תקופה ומה היו המינונים . ישנם טיפולים רבים אפשריים למצבי אקזמה / פסוריאזיס בכפות רגליים כולל כדורים אחרים , טיפול בפוטותרפיה ( שיזוף ). על מנת להמליץ לך על הטיפול המתאים ביותר עבורך כמובן שעליך להגיע לפגישת אבחון וייעוץ אצל רופא עור מומחה בהצלחה

03/09/2017 | 11:54 | מאת: גיא

תודה על תשובתך מדובר על קצות האצבעות, ללא גרד הרופא מסביר שיש יובש רופא אחר טוען שיש דרמטיטיס ממגע... הבעיה שלא ניתן לקחת ביופסיה מקצות האצבעות פוטוטריפה בקצות האצבעות יכולה לעזור? אני רוצה לפנות למרפאת חוץ בבית החולים

04/09/2017 | 19:10 | מאת: גיא

יתכן וזאת פטריה?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור