ריח חומצי רע מה הפתרון

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/08/2017 | 21:33 | מאת: לילך

שלום דר יש לי לאחרונה ריח חומצי כזה גוף למרות שאני הגיינית מאוד זה הזעת יתר? אם כן מה הפתרון תודה ואשמח לתשובה בהקדם האפשרי

21/08/2017 | 18:39 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

יתכן הזעת יתר ויתכן שימוש בסבונים לא מתאימים . תנסי להשתמש באל סבון צטפיל או לקטופיל . במידה ועדיין תחושי בהזעת יתר יש לפנות לרופא עור לאיבחון והמלצה על טיפול

21/08/2017 | 19:43 | מאת: תגובה

בהמשך לשאלתי על הזעת יתר איזה דאודרנט את ממליצה לשחי אני משתמשת בסבוקלם ןלא ממש עובד איזה סטיק את ממליצה? תודה ואשמח לתשובה בהקדם

22/08/2017 | 07:56 | מאת: הזעה בכפות רגלים

מה עושים עם הזעה בכפות רגלים תודה על הכל

22/08/2017 | 16:17 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

זה מאוד תלוי דאודורנט עם אלומיניום חוסם את יציאת הזיעה ויכול להיות מאוד יעיל אך עלול גם לגרום לגירוי בעור. צנסי דאודורנט של חלבאלין או ניבאה

22/08/2017 | 16:59 | מאת: הזעה בכפות רגלים

מה עם הזעה בכפות הרגלים מה הפתרון

22/08/2017 | 17:48 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אין ממש פתרון קוסמטי שאני מכירה הזרקת בוטוקס יכולה להועיל

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור