האם ניתן לשפר מראה של צלקת?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/08/2017 | 00:49 | מאת: רועי

שלום, יש לי צלקת בפרק כף היד מניתוח בעבר. הצלקת בדיוק על הבליטה של העצם (והעצם אצלי בולטת יותר מהרגיל). עם השנים הצלקת קיבלה גוון כהה ומכוער והאיזור שלה כל הזמן יבש. בעקבות זאת היא נראית יותר בולטת ממה שהייתה בעבר. האם יש דרך לשפר את מראה הצלקת? תודה

20/08/2017 | 14:47 | מאת: רועי

מצ"ב קישור לתמונה: (רק להעתיק ולהדביק בשורת הכתובת) https://images.beok.co.il/UploadFiles/ForumMessagePics/IMG_4969.jpg

צלקת שצילמת שייכת לסוג צלקות היפרטרופיות , כלומר עם כמות יתרה של רקמת חיבור. בנוסף יש מרכיב פיגמנטרי. ניתן לטפל בצלקת זו על ידי לייזר משייף ולייזר פיגמנטציה בשילוב עם טיפולים נוספים . יש לזכור שלא ניתן להעלים אותה לגמרי אלא לשפר בהרבה וכן מדובר בסדרה של מספר טיפולים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור