הזעת יתר בבית השחי- בירור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/07/2017 | 17:07 | מאת: NOT_FOUND

לגבי הזעת יתר בבית השחי. אילו פתרונות יש בלי ניתוח/ בוטוקס? האם שימוש באנדיהול פורטה יעיל, והאם אינו מסוכן?

14/08/2017 | 00:13 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום טיפול בהזעת יתר הוא על ידי שימוש באנטי-פרספירמנט שמונע את הפרשת הזיעה . במקרה ואינו מספק בהחלט ניתן להשתמש באנהידריל פורטה אשר מונע את הפרשת הזיעה מהבלוטות בצורה משמעותית יותר. יכולות להיות תופעות לוואי של גירוי בעור ואז לא ניתן להמשיך להשתמש בתכשיר . טיפול בבוטוקס להזעת יתר בבית השחי הינו טיפול מאוד בטוח ויעיל ולכן מומלץ מאוד

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור