גירודים בעור בלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/07/2017 | 22:40 | מאת: דודו

בן 67 בשנה האחרונה עור הגוף גרד לי בצורה נסבלת שלא היה מהווה מטרד במהלך היום , לפני שבועיים התחלתי לשחות בבריכה ומאז שיעור הגרוד נהייה קשה ובלתי נסבל במיוחד בקרקפת וברגליים , אני לוקח טלפסט 180, אחד ביום , ומשתמש בסבון אקטי סופ -לטיפול בעור מגורה, יש הטבה זמנית אך הכניסות לבריכה מחדשות את הגירוד לעוצמה הגבוהה יותר, ואני חייב לשחות כדי להוריד את מפלס האסתמה שתוקפת אותי מדי פעם , מה ניתן עוד לעשות נגד הגרודים המציקים ? תודה

13/07/2017 | 09:57 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

לפי מה שאתה מתאר ההחמרה בגרד היא לאחר שחיה בבריכה . יחד עם הרקע של האסטמה נראה כי מדובר בגרד על רקע אסטמה של העור . ההמלצה היא שימון אינטנסיבי 3 פעמים ביום עם סבון כמו ADerma או לה רוש פוזה . במידה וזה לא מספק עליך לפנות לרופא עור להתאמת טיפול אינטנסיבי יותר

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור