טיפול יום יומי בעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

22/05/2017 | 11:12 | מאת: טלי

היי בתי בת 19 יש חה מעט פצעים בפנים היא מעוניינת להשתמש בסבון לניקוי פנים , במה צריך להשתמש יום יום ? והאם אפשר לקנות כל חברה שהיא או דווקא מקוסמטיקאית? תודה

22/06/2017 | 00:04 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

לעור שומני עם נטיה לפצעונים מומלץ: 1- רחצה של הפנים פעמיים ביום בסבון עדין ולא סבון שמייבש או מגרה את העור 2- קרם לחות נטול שומן /על בסיס מים או לא קומודוגני בבוקר ובערב 3- קרם הגנה SPF 30 ומעלה בבוקר 10 דקות לאחר מריחת קרם הלחות , נטול שומן/על בסיס מים /לא קומודוגני בכל מקרה מומלץ בדיקת רופא עור לגבי אפשרות להוסיף טיפולים רפואיים מקומיים לאקנה אין חובה להשתמש במוצרים הנמכרים על ידי קוסמטיקאיות , ניתן גם להשתמש במוצרים שעומדים בקריטריונים אלו שנמכרים ברשתות הפארם השונות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור