סימני מתיחה- האם ניתן להוריד???

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/04/2017 | 21:19 | מאת: יעל אבוטבול

שלום רב, אני בת 19, בצבא כבר 5 חודשים... לפני כחודש וחצי שמתי לב שכל הרגליים שלי מלאות בסימני מתיחה-בעיקר מאחורה ובצד כלפי פנים, סימנים שמגיעים עד לישבן. עד הצבא הייתי רוקדת באופן קבוע 4 שעות בשבוע ומאז הפסקתי. אני שוקלת עכשיו 61 והגובה שלי הוא 1.71. הסימנים מאוד מפריעים לי כיוון שהם נהיו בולטים בצורה יוצאת דופן כך שאיני יכולה ללכת לים וכו.. האם יש משהו שניתן לעשות? איך? האם ספורט בסופשים יכול להוריד את סימנים אלו? אשמח למענה תודה רבה יעל

21/04/2017 | 23:22 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום יעל לצערי אין פתרון יעיל לסטריות ( סימני מתיחה ) . טיפול בלייזר לעיתים יכול להועיל לאיזור סימני מתיחה קטן אך לא מתאים לאיזורים נרחבים כפי שאת מתארת

22/04/2017 | 01:04 | מאת: יעל אבוטבול

אוקיי, אין טיפול יעיל... אבל את אומרת לי בעצם שהסימנים לא הולכים להיעלם אף פעם?

29/04/2017 | 17:18 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

אני אומרת שלא ניתן לדעת כי יש כאלו שהסימנים נעלמים ויש כאלו שלא . יש סימנים שמתחילים כאדומים ונהיים לבנים בהירים ואז הם פחות בולטים או שנעלמים לחלוטין . לא ניתן לדעת . כל עור מגיב אחרת

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור