סימני מתיחה אחרי הריון...

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

09/04/2017 | 00:03 | מאת: נוגה

שלום רב, אני מחפשת טיפול לטשטוש סמני מתיחה (לצערי אני מבינה שאין טיפול שמעלים.. ) והשאלה שלי היא האם הטיפולים השונים שקיימים מטשטשים מבחינת מראה חיצוני את הסימנים (עי שינוי גוון העור, מתיחת העור וכד... ולכן גם נדרש לחזור על הטיפולים אחרי מס חודשים/שנים) או גם משקמים את הקרע עצמו בעור ומקטינים אותו... ?? *כרגע יש לי כמה סימנים והם לא ממש גדולים... חשוב לי למצוא טיפול שיעזור עד כמה שניתן לשקם את הקרע עצמו כדי שבהריון הבא הסימנים שיש לי עכשיו ( מההריון האחרון) לא יתרחבו... האם תוכלי לכוון אותי לטיפול המומלץ בעיניך?? תודה רבה!

10/04/2017 | 07:18 | מאת: ד"ר אלה אגוזי ריינמן

שלום סימני מתיחה( סטריות ) חדשים יותר בדרכ בעלי גוון אדמדם ויותר קלים לטשטוש סימני מתיחה ותיקים יותר בעלי גוון לבנבן בהיר ויותר עמידים לטיפולים . הטיפול המקובל לטשטוש סימני מתיחה הוא על ידי לייזר אבלטיבי ( מקלף ) או לא אבלטיבי ( שאינו מקלף ) . לסטריות האדומות משתמשים בלייזר וסקולרי או ipl המכוון לכלי הדם המורחבים לא ניתן לדעת בודאות מהם מספר הטיפולים שידרשו ומה מידת השיפור שתהיה כי זה משתנה מאדם לאדם ואין מספיק מחקרים בנושא

10/04/2017 | 07:58 | מאת: נוגה

תודה רבה על תשובתך, לא הבנתי אם מדובר בטשטוש שמביא לשיפור חיצוני בלבד, או גם משקם את הקרע הפנימי שנוצר בעור... ??

10/04/2017 | 08:01 | מאת: נוגה

כמו כן, האם גם טיפול פילינג יעזור? זה פשוט משמעותית יותר זול... *אני עדין בשלב של הסימנים האדומים... תודה רבה וחג שמח!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור