אלופציה אראטה- מינוקסי

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/02/2017 | 14:56 | מאת: חן

שלום, לפני כשנתיים אובחנתי באלופציה אראטה ומאז ועד היום אני משתמשת במינוקסי 2 (פעמיים ביום- בכל פעם 7 התזות). לאחרונה קיבלתי המלצה מרופא העור שלי שכדאי לי לעבור ממינוקסי 2 ל-5 בכדי להתיז רק פעם אחת ביום (5 התזות). אציין שיש לי שיער רב שצמח בעקבות השימוש במינוקסי ואני טיפה חוששת לעבור משימוש של פעמיים ביום לפעם אחת. יש סיכוי שאם אעבור למינוקסי 5 ואשתמש בו רק פעם אחת ביום, השיער שצמח מהמינוקסי ינשר בעוד מספר חודשים? תודה!

היעילות הגבוהה ביותר היא בשימוש במינוקסי 5% פעמיים ביום היום ההמלצה היא רק למינוקסי 5% פעם עד פעמיים ביום. בהפסקת השימוש נשירת השיער יכולה להתחדש . לא ניתן לדעת אם המעבר שלך מפעמיים ביום מינוקסי 2% לפעם ביום מינוקסי 5% תגרום להתחדשות הנשירה אם את חוששת תעברי למינוקסי 5% פעמיים ביום , זה הטיפול היעיל ביותר

היעילות הגבוהה ביותר היא בשימוש במינוקסי 5% פעמיים ביום היום ההמלצה היא רק למינוקסי 5% פעם עד פעמיים ביום. בהפסקת השימוש נשירת השיער יכולה להתחדש . לא ניתן לדעת אם המעבר שלך מפעמיים ביום מינוקסי 2% לפעם ביום מינוקסי 5% תגרום להתחדשות הנשירה אם את חוששת תעברי למינוקסי 5% פעמיים ביום , זה הטיפול היעיל ביותר

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור